1. Hafta |
Soğuk Mutfak Organizasyonu, Temel Kavramlar ve Soğuk Büfeler. |
Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Araştırma Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
2. Hafta |
Soğutarak ve Dondurarak Muhafaza İlkeleri |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma |
3. Hafta |
Mezelerin sınıflandırılması, özellikleri ve meze olarak verilebilecek yiyecekler |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati Görsel Sunum Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
4. Hafta |
Soğuk çorbalar ve soğuk soslar |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Ders Saati Araştırma |
5. Hafta |
Salataların sınıflandırılması, salata sosları ve özellikleri |
Araştırma Görsel Sunum Sözel Anlatım Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
6. Hafta |
Sandviçlerin sınıflandırılması ve özellikleri |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati Görsel Sunum |
7. Hafta |
Klasik menüden günümüze aperatif olarak hazırlanan yiyecekler; Terrin, Pate, Chutney, ve Glantinler. |
Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Görsel Sunum Diğer Faaliyetler |
8. Hafta |
Ara Sınav - Genel Tekrar |
Ders Saati Görsel Sunum Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
9. Hafta |
Sandviç ve Kanepelerin Hazırlanması |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
10. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması I |
Ders Saati Uygulama Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
11. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması II |
Sözel Anlatım Uygulama Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Ders Saati Görsel Sunum |
12. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması III |
Görsel Sunum Diğer Faaliyetler Ders Saati Uygulama Araştırma Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
13. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması V |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Araştırma Görsel Sunum Uygulama Ders Saati |
14. Hafta |
Soğuk aynalar, sebze, buz ve yağ dekorları |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Ders Saati |