1. Hafta |
Yiyecek İçecek Bölümü, Organizasyon Yapısı |
Araştırma Uygulama Diğer Faaliyetler Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
2. Hafta |
Servis Departmanında Kullanılan Malzemeler ve Bakımları |
Diğer Faaliyetler Uygulama Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
3. Hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen, Sanitasyon ve Güvenlik I |
Diğer Faaliyetler Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama |
4. Hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen, Sanitasyon ve Güvenlik II |
Araştırma Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Diğer Faaliyetler |
5. Hafta |
Menü |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler |
6. Hafta |
Servis I |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama |
7. Hafta |
Servis II |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama |
8. Hafta |
ARASINAV |
Diğer Faaliyetler Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
9. Hafta |
Temel Mutfak Bilgileri- Uygulama |
Diğer Faaliyetler Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Ders Saati |
10. Hafta |
İçecek Bilgisi ve Servisi- Uygulama |
Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
11. Hafta |
Konuk İlişkileri ve Şikayetlerle İlgilenme-Uygulama |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Uygulama Diğer Faaliyetler |
12. Hafta |
Gelişmiş Servis Teknikleri –Uygulama |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama |
13. Hafta |
Yiyecek İçecek Servisinin Denetlenmesi- Uygulama |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Uygulama Diğer Faaliyetler |
14. Hafta |
Dönem Konularının Gözden Geçirilmesi - Uygulama |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma |