Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 | PÇ13 | PÇ14 | PÇ15 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AİB101 | Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I | |||||||||||||||
GMS101 | Genel Turizm | |||||||||||||||
GMS103 | Gastronomi̇ ve Yemek Tarihi | 5 | 4 | 3 | 4 | 3 | 5 | 4 | 4 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 3 | 3 |
GMS105 | Temel Bilgi Teknolojileri | |||||||||||||||
GMS107 | Genel İşletme | |||||||||||||||
ING105 | İngilizce I | |||||||||||||||
TDB121 | Türk Dili I |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 | PÇ13 | PÇ14 | PÇ15 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AİB102 | Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II | |||||||||||||||
GMS102 | Genel Muhasebe | |||||||||||||||
GMS104 | Turizm İşletmeciliği | 3 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 3 |
GMS106 | Temel Mutfak Bilgisi | |||||||||||||||
GMS108 | Genel Ekonomi | |||||||||||||||
ING106 | İngilizce II | |||||||||||||||
KRP102 | Kariyer Planlama | |||||||||||||||
TDB122 | Türk Dili II |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 | PÇ13 | PÇ14 | PÇ15 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GMS201 | Yönetim ve Organizasyon | |||||||||||||||
GMS203 | Beslenme İlkeleri | |||||||||||||||
GMS205 | Yiyecek İçecek İşletmeciliği | 4 | 4 | 4 | 3 | 4 | 4 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 3 | 5 | 3 | 3 |
GMS207 | Servis Teknikleri | |||||||||||||||
GMS209 | Temel Yemek Pişirme Teknikleri | 4 | 4 | 3 | 3 | 3 | 5 | 4 | 4 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 3 | 3 |
GMS211 | İşletme Matematiği | |||||||||||||||
ING107 | Yabancı Dil III (İngilizce) | |||||||||||||||
Pedagojik Formasyon 3YY (Seçmeli Grup) | ||||||||||||||||
İBSPF101 | Eğitime Giriş | |||||||||||||||
İBSPF107 | Eğitim Psikolojisi |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 | PÇ13 | PÇ14 | PÇ15 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GMS202 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri | |||||||||||||||
GMS204 | Gıda Güvenliği ve Hijyen | |||||||||||||||
GMS206 | Mutfaklarda Ekipman Kullanımı | |||||||||||||||
GMS208 | Gıda Teknolojisi | |||||||||||||||
GMS210 | Menü Planlama | |||||||||||||||
GMS212 | İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik | |||||||||||||||
ING108 | Yabancı Dil IV (İngilizce) | |||||||||||||||
Pedagojik Formasyon 4YY (Seçmeli Grup) | ||||||||||||||||
İBSPF102 | Öğretim İlke ve Yöntemleri | |||||||||||||||
İBSPF108 | Öğretim Teknolojileri |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 | PÇ13 | PÇ14 | PÇ15 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GMS301 | Mutfak Uygulamaları I | |||||||||||||||
GMS303 | Mesleki İngilizce I | |||||||||||||||
YDB303 | II. Yabancı Dil (Almanca) I | |||||||||||||||
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-5YY-NÖ (Seçmeli Grup) | ||||||||||||||||
GMS305 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetim | |||||||||||||||
GMS307 | Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi | 4 | 3 | 4 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 4 | 2 | 4 | 5 | 5 | 2 | 2 |
GMS309 | Mutfak Otları ve Baharatlar | |||||||||||||||
GMS311 | Soğuk Mutfak | |||||||||||||||
GMS313 | Yemek Süsleme Sanatı | |||||||||||||||
GMS315 | Yemek ve Kültür | |||||||||||||||
GMS317 | Unlu Mamüller ve Tatlılar | |||||||||||||||
GMS319 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama | 4 | 3 | 3 | 4 | 4 | 2 | 4 | 3 | 5 | 2 | 4 | 5 | 5 | 2 | 2 |
GMS321 | Davranış ve İletişim | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 5 | 4 | 3 | 4 | 4 | 3 | 3 | |
GMS323 | Turizm ve Etik | 4 | 4 | 3 | 4 | 4 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 3 | 3 |
GMS325 | Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü | |||||||||||||||
GMS327 | Dünya Mutfağı | |||||||||||||||
GMS329 | Moleküler Gastronomi | |||||||||||||||
GMS331 | Gıda Saklama Teknikleri | |||||||||||||||
UNI101 | Üniversite Seçmeli | |||||||||||||||
Pedagojik Formasyon 5YY (Seçmeli Grup) | ||||||||||||||||
İBSPF103 | Sınıf Yönetimi | |||||||||||||||
İBSPF106 | Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 | PÇ13 | PÇ14 | PÇ15 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GMS302 | Mutfak Uygulamaları II | |||||||||||||||
GMS304 | Mesleki İngilizce II | |||||||||||||||
YDB302 | II. Yabancı Dil (Almanca) II | |||||||||||||||
YDB304 | II. Yabancı Dil (Almanca) II | |||||||||||||||
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-6YY-NÖ (Seçmeli Grup) | ||||||||||||||||
GMS306 | Sıcak Mutfak | |||||||||||||||
GMS308 | Özel İlgi Turizmi | 3 | 2 | 4 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 5 | 4 | 3 | 4 | 5 | 4 | 3 |
GMS310 | Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım | |||||||||||||||
GMS312 | Vejetaryen Mutfağı | |||||||||||||||
GMS314 | Halkla İlişkiler | 4 | 3 | 4 | 4 | 4 | 2 | 4 | 4 | 5 | 3 | 4 | 5 | 5 | 2 | 2 |
GMS316 | Sürdürülebilir Turizm | 4 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 5 | 2 | 4 | 5 | 5 | 2 | 2 |
GMS318 | Yiyecek İçecek Sosyolojisi | |||||||||||||||
GMS320 | Temel Hamur Teknikleri | |||||||||||||||
GMS322 | Turizmde Tüketici Davranışı | 4 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 5 | 2 | 5 | 5 | 5 | 2 | 2 |
GMS324 | Anadolu Uygarlıkları | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 4 | 3 | 5 | 4 | 3 | 2 | 4 | 5 | 3 | 3 |
GMS326 | Restoran Yönetimi | |||||||||||||||
GMS328 | Fonksiyonel Besinler | |||||||||||||||
GMS330 | Yemek Ritüelleri | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 5 | 5 | 3 | 3 | 4 | 5 | 5 | 4 | 4 |
GMS332 | İçecek Kültürü | |||||||||||||||
GMS340 | Beslenme ve Sağlık | |||||||||||||||
UNI101 | Üniversite Seçmeli | |||||||||||||||
Pedagojik Formasyon 6YY (Seçmeli Grup) | ||||||||||||||||
İBSPF104 | Özel Öğretim Yöntemleri | |||||||||||||||
İBSPF105 | Rehberlik ve Özel Eğitim |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 | PÇ13 | PÇ14 | PÇ15 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GMS401 | Türk Mutfağı | |||||||||||||||
GMS403 | Mesleki İngilizce III | |||||||||||||||
GMS421 | Dünya Turizm Hareketleri | |||||||||||||||
YDB403 | II. Yabancı Dil (Almanca) III | |||||||||||||||
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-7YY-NÖ (Seçmeli Grup) | ||||||||||||||||
GMS405 | Gastronomide Yeni Trendler | |||||||||||||||
GMS407 | Turizm Sosyolojisi | 4 | 3 | 4 | 3 | 3 | 3 | 2 | 4 | 4 | 2 | 4 | 5 | 5 | 2 | 2 |
GMS409 | Toplantı ve Özel Etkinlik Yönetimi | |||||||||||||||
GMS411 | Füzyon Mutfak | |||||||||||||||
GMS413 | Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar | |||||||||||||||
GMS415 | Alternatif Turizm | 3 | 2 | 4 | 3 | 2 | 3 | 2 | 4 | 4 | 4 | 3 | 4 | 4 | 3 | 3 |
GMS417 | Kültür ve Turizm | |||||||||||||||
GMS419 | İletişim ve İnsan İlişkileri | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 2 | 3 | 3 | 5 | 3 | 4 | 3 | 4 | 2 | 2 |
GMS423 | Turizm ve Çevre | |||||||||||||||
GMS425 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri | |||||||||||||||
GMS427 | Alakart Mutfak | |||||||||||||||
GMS429 | Pasta Yapım Teknikleri | |||||||||||||||
GMS431 | Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı | |||||||||||||||
GMS433 | Gastronomi ve Medya | |||||||||||||||
Pedagojik Formasyon 7YY (Seçmeli Grup) | ||||||||||||||||
İBSPF109 | Öğretmenlik Uygulaması |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 | PÇ13 | PÇ14 | PÇ15 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GMS402 | İşletmede Mesleki Eğitim (Seçmeli Ders) | |||||||||||||||
GMS404 | Bitirme Projesi | |||||||||||||||
GMS406 | Staj | |||||||||||||||
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-8YY-NÖ (Seçmeli Grup) | ||||||||||||||||
GMS404 | Bitirme Projesi | |||||||||||||||
GMS408 | Yöresel Mutfaklar | |||||||||||||||
GMS410 | Osmanlı Mutfağı | |||||||||||||||
GMS412 | Sosyal Sorumluluk ve Meslek Etiği | |||||||||||||||
GMS414 | Ziyafet Mutfağı | |||||||||||||||
GMS416 | Turizm Politikası ve Planlaması | |||||||||||||||
GMS418 | Yemek ve Mitoloji | 4 | 3 | 3 | 4 | 3 | 4 | 3 | 5 | 4 | 4 | 3 | 4 | 5 | 3 | 3 |
GMS420 | Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Yeni Trendler | |||||||||||||||
GMS422 | Girişimcilik | 3 | 3 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 5 | 2 | 5 | 3 | 4 | 2 | 2 |
GMS424 | Destinasyon Yönetimi | |||||||||||||||
GMS426 | Mutfaklarda Atık Yönetimi | |||||||||||||||
GMS428 | Gıda Kontrolü ve Mevzuatı | |||||||||||||||
GMS430 | Temel Sanat Eğitimi | 4 | 2 | 2 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 3 | 3 | 4 | 3 | 3 | |
GMS432 | Duyusal Analiz | |||||||||||||||
GMS434 | Besin Alerjileri | |||||||||||||||
GMS436 | Sürdürülebilir Gastronomi |