1. Hafta |
Unların tanımı, çeşitleri ve özellikleri |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
2. Hafta |
Unlu mamul üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Uygulama Görsel Sunum Ders Saati |
3. Hafta |
Unlu mamul üretiminin genel prensipleri ve temel aşamaları |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler |
4. Hafta |
Basit hamur uygulamaları |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
5. Hafta |
Yağlı hamur uygulamaları |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler |
6. Hafta |
Pişmiş hamur uygulamaları |
Uygulama Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
7. Hafta |
Mayalı hamur uygulamaları |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Uygulama |
8. Hafta |
Ara Sınav |
Ders Saati |
9. Hafta |
Kek uygulamaları |
Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Uygulama Sözel Anlatım Ders Saati |
10. Hafta |
Kuru pasta uygulamaları |
Görsel Sunum Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
11. Hafta |
Tart, tartolet, pay ve kiş uygulamaları |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Ders Saati |
12. Hafta |
Hamur tatlıları uygulamaları |
Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
13. Hafta |
Kadayıf tatlıları uygulamaları |
Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama |
14. Hafta |
Baklava uygulamaları |
Ders Saati Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
15. Hafta |
Final |
Ders Saati |