1. Hafta |
Unların tanımı, çeşitleri ve özellikleri |
Uygulama Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
2. Hafta |
Unlu mamul üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Diğer Faaliyetler |
3. Hafta |
Unlu mamul üretiminin genel prensipleri ve temel aşamaları |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
4. Hafta |
Basit hamur uygulamaları |
Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Diğer Faaliyetler Görsel Sunum |
5. Hafta |
Yağlı hamur uygulamaları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
6. Hafta |
Pişmiş hamur uygulamaları |
Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Görsel Sunum |
7. Hafta |
Mayalı hamur uygulamaları |
Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
8. Hafta |
Ara Sınav |
Ders Saati |
9. Hafta |
Kek uygulamaları |
Ders Saati Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
10. Hafta |
Kuru pasta uygulamaları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
11. Hafta |
Tart, tartolet, pay ve kiş uygulamaları |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
12. Hafta |
Hamur tatlıları uygulamaları |
Diğer Faaliyetler Ders Saati Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
13. Hafta |
Kadayıf tatlıları uygulamaları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama |
14. Hafta |
Baklava uygulamaları |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler |
15. Hafta |
Final |
Ders Saati |