1. Hafta |
Soğuk Mutfak Organizasyonu, Temel Kavramlar ve Soğuk Büfeler. |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
2. Hafta |
Soğutarak ve Dondurarak Muhafaza İlkeleri |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Diğer Faaliyetler |
3. Hafta |
Mezelerin sınıflandırılması, özellikleri ve meze olarak verilebilecek yiyecekler |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
4. Hafta |
Soğuk çorbalar ve soğuk soslar |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
5. Hafta |
Salataların sınıflandırılması, salata sosları ve özellikleri |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler |
6. Hafta |
Sandviçlerin sınıflandırılması ve özellikleri |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Araştırma |
7. Hafta |
Klasik menüden günümüze aperatif olarak hazırlanan yiyecekler; Terrin, Pate, Chutney, ve Glantinler. |
Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
8. Hafta |
Ara Sınav - Genel Tekrar |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
9. Hafta |
Sandviç ve Kanepelerin Hazırlanması |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
10. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması I |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
11. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması II |
Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
12. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması III |
Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama Görsel Sunum Ders Saati Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
13. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması V |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
14. Hafta |
Soğuk aynalar, sebze, buz ve yağ dekorları |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati |