1. Hafta |
Soğuk Mutfak Organizasyonu, Temel Kavramlar ve Soğuk Büfeler. |
Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati |
2. Hafta |
Soğutarak ve Dondurarak Muhafaza İlkeleri |
Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
3. Hafta |
Mezelerin sınıflandırılması, özellikleri ve meze olarak verilebilecek yiyecekler |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Araştırma |
4. Hafta |
Soğuk çorbalar ve soğuk soslar |
Görsel Sunum Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma |
5. Hafta |
Salataların sınıflandırılması, salata sosları ve özellikleri |
Görsel Sunum Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler Araştırma |
6. Hafta |
Sandviçlerin sınıflandırılması ve özellikleri |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
7. Hafta |
Klasik menüden günümüze aperatif olarak hazırlanan yiyecekler; Terrin, Pate, Chutney, ve Glantinler. |
Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
8. Hafta |
Ara Sınav - Genel Tekrar |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Araştırma |
9. Hafta |
Sandviç ve Kanepelerin Hazırlanması |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım |
10. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması I |
Araştırma Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler |
11. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması II |
Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama |
12. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması III |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati |
13. Hafta |
Meze ve Ordövr Tabaklarının Hazırlanması V |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
14. Hafta |
Soğuk aynalar, sebze, buz ve yağ dekorları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama Sözel Anlatım Görsel Sunum |