Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AİB1101 | Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi I | ||||||||||||
GID1111 | Genel Mikrobiyoloji | ||||||||||||
GID1121 | Gıda Laboratuvar Teknikleri | ||||||||||||
GID1302 | Gıdalarda Temel İşlemler | ||||||||||||
KİM1102 | Genel Kimya | ||||||||||||
MAT1101 | Matematik | 5 | 5 | ||||||||||
ORT1188 | Bilgi ve İletişim Teknolojileri | ||||||||||||
TDB1121 | Türk Dili I | ||||||||||||
YDB1113 | Yabancı Dil I |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
AİB2102 | Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi II | ||||||||||||
GID1117 | Gıdalarda Endüstri Makineleri | ||||||||||||
GID1222 | Gıda Analizleri | ||||||||||||
GID1322 | Temel Hesaplama Teknikleri | ||||||||||||
GID2113 | Gıda Katkı Maddeleri | ||||||||||||
GID2114 | Gıda Kimyası | ||||||||||||
GID2117 | Gıda Mikrobiyolojisi | ||||||||||||
KRP102 | Kariyer Planlama | ||||||||||||
TDB2122 | Türk Dili II | ||||||||||||
YDB2114 | Yabancı Dil II |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GID3100 | Staj | ||||||||||||
GID3129 | Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojisi | ||||||||||||
GID3133 | Süt ve Ürünleri Teknolojisi | ||||||||||||
GID3136 | Tahıl Teknolojisi | ||||||||||||
Akçakoca MYO Gıda Teknolojisi III (Seçmeli Grup) | |||||||||||||
GID2102 | Beslenme İlkeleri | ||||||||||||
GID3106 | Biyoteknoloji | ||||||||||||
GID3118 | Hijyen ve Sanitasyon | ||||||||||||
GID3119 | İletişim | ||||||||||||
GID3120 | İlk Yardım | ||||||||||||
GID3121 | İstatistik | ||||||||||||
GID4101 | Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi | ||||||||||||
ORT1101 | İşaret Dili | ||||||||||||
ORT3101 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | ||||||||||||
ORT3185 | Pazarlama İlkeleri | ||||||||||||
ORT3191 | Sporda Beslenme | ||||||||||||
ORT3192 | Kalite Yönetim Sistemleri | ||||||||||||
ORT3998 | Seçmeli Matematik I | ||||||||||||
UNI101 | Üniversite Seçmeli |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 | PÇ2 | PÇ3 | PÇ4 | PÇ5 | PÇ6 | PÇ7 | PÇ8 | PÇ9 | PÇ10 | PÇ11 | PÇ12 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GID3105 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | ||||||||||||
GID4110 | Et ve Ürünleri Teknolojisi | ||||||||||||
GID4112 | Gıda Ambalajlama | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||
GID4115 | Gıda Mevzuatı | ||||||||||||
Akçakoca MYO Gıda Teknolojisi IV YY. (Seçmeli Grup) | |||||||||||||
GID4109 | Endüstriyel Yiyecek Üretimi | ||||||||||||
GID4125 | Masaüstü Yayıncılık | ||||||||||||
GID4128 | Mesleki Teknik İngilizce | ||||||||||||
GID4130 | Özel Gıda Ürünleri | ||||||||||||
GID4132 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | ||||||||||||
ORT4177 | Trafik Güvenliği | ||||||||||||
ORT4178 | İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği | ||||||||||||
ORT4179 | Davranış Bilimleri | ||||||||||||
ORT4180 | Kalite Güvencesi ve Standartları | ||||||||||||
ORT4181 | Meslek Etiği | ||||||||||||
ORT4183 | Çevre Koruma | ||||||||||||
ORT4184 | Girişimcilik | ||||||||||||
ORT4188 | İşletme Yönetimi | ||||||||||||
ORT4998 | Seçmeli Matematik II | ||||||||||||
UNI101 | Üniversite Seçmeli |