1. Hafta |
Unların tanımı, çeşitleri ve özellikleri |
Diğer Faaliyetler Uygulama Görsel Sunum Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
2. Hafta |
Unlu mamul üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
3. Hafta |
Unlu mamul üretiminin genel prensipleri ve temel aşamaları |
Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
4. Hafta |
Basit hamur uygulamaları |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Ders Saati |
5. Hafta |
Yağlı hamur uygulamaları |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
6. Hafta |
Pişmiş hamur uygulamaları |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama |
7. Hafta |
Mayalı hamur uygulamaları |
Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Ders Saati Uygulama Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
8. Hafta |
Ara Sınav |
Ders Saati |
9. Hafta |
Kek uygulamaları |
Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım |
10. Hafta |
Kuru pasta uygulamaları |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
11. Hafta |
Tart, tartolet, pay ve kiş uygulamaları |
Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Ders Saati |
12. Hafta |
Hamur tatlıları uygulamaları |
Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Ders Saati Uygulama |
13. Hafta |
Kadayıf tatlıları uygulamaları |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Uygulama Görsel Sunum Ders Saati |
14. Hafta |
Baklava uygulamaları |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum |
15. Hafta |
Final |
Ders Saati |