Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 |
---|---|---|
AİB1101 | Atatürk İlk. İnkılap Tarihi I | |
ASC1101 | Genel Turizm | 5 |
ASC1105 | Hijyen ve Sanitasyon | 0 |
ASC1107 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | 0 |
ASC1111 | Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği | 2 |
ASC1112 | Temel Mutfak Bilgisi I | 5 |
ASC1113 | Beslenme ve Menü Planlama | 5 |
TDB1121 | Türk Dili I | |
YDB1113 | Yabancı Dil I | 5 |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 |
---|---|---|
AİB2102 | Atatürk İlk.ve İnk.Tarihi II | |
ASC 1202 | Temel Mutfak Bilgisi II | |
ASC 1220 | Hazır Yemek ve Catering | |
ASC1204 | Yiyecek İçecek Hizmetleri | 5 |
ASC1206 | Gıda Teknolojisi | 0 |
ASC1208 | Gıda Muhafaza Yöntemleri | |
ASC1214 | Staj | 5 |
ASC1216 | Soğuk Mutfak ve Meze | 4 |
ASC1218 | Gıda Güvenliği ve HACCP | 2 |
KRP102 | Kariyer Planlama | |
TDB2122 | Türk Dili - II | |
YDB2114 | Yabancı Dil II |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 |
---|---|---|
ASC2101 | Dünya Mutfak Kültürü | 5 |
ASC2103 | Türk Mutfağı - I | 5 |
ASC2105 | Unlu Mamül ve Tatlılar | 7 |
3. Yarıyıl Seçmeli Dersler (Seçmeli Grup) | ||
ASC2107 | Aromatik Otlar ve Baharatlar | |
ASC2109 | Vejeteryan ve Diyet Mutfağı | |
ASC2113 | Görgü Kuralları ve Zarafet | |
ASC2115 | Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | |
ASC2117 | Çikolata Yapım Teknikleri | |
ASC2119 | Sokak Lezzetleri | 5 |
ASC2121 | Moleküler Gastronomi | |
ASC2123 | Gastronomi Turizmi | 5 |
ASC2125 | Gastronomi Tarihi | |
ASC2127 | Mesleki İngilizce I | |
ASC2129 | Temel Hukuk | |
ASC2131 | Yiyecek Fotoğrafçılığı | 5 |
ASC2133 | İlk Yardım Bilgisi | |
ASC2135 | Girişimcilik | |
ASC2137 | Yöresel Mutfak | |
ASC2139 | Nörogastronomi ve Tadım | |
UNI101 | Üniversite Seçmeli |
Ders Kodu | Ders Adı | PÇ1 |
---|---|---|
ASC2202 | Ekmek Yapım Teknikleri | 5 |
ASC2206 | Temel Pastacılık Teknikleri | 4 |
ASC2242 | Gastronomide Ürün Geliştirme | |
4. Yarıyıl Seçmeli Dersler (Seçmeli Grup) | ||
ASC2208 | Ergonomik Mutfak Tasarımı | |
ASC2210 | Standart Reçete Geliştirme | |
ASC2212 | Gıda Coğrafyası | |
ASC2214 | İçecek Bilimi | |
ASC2216 | Şeker Hamuru Yapımı | |
ASC2218 | Etler ve Soslar | |
ASC2220 | Alternatif Turizm | 5 |
ASC2222 | Gastronomide Yeni Trendler | 5 |
ASC2224 | Sosyal Medya ve Gastronomi | 5 |
ASC2226 | Mesleki İngilizce II | |
ASC2230 | İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku | |
ASC2232 | İletişim | |
ASC2234 | Genel İşletme | |
ASC2236 | Yiyecek İçecek Servisi | 5 |
ASC2238 | Çevre Koruma | |
ASC2240 | İnsan Kaynakları Yönetimi | |
ASC2246 | Mutfak ve Atık Yönetimi | |
UNI102 | Üniversite Seçmeli | |
UNI102 | Yanma ve Yangın Bilgisi |